عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تعلیق تحریم‌ها علیه ایران

درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تعلیق تحریم‌ها علیه ایران گروهی از نمایندگان پارلمان اروپا با ارسال نامه‌ای به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر ضرورت رفع تحریم‌ها علیه ایران و چند کشور دیگر تأکید کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 14
کد خبر: ۴۲۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ گروهی از نمایندگان پارلمان اروپا در نامه‌ای به «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «شارل میشل»، رئیس شورای اروپا خواستار تعلیق تحریم‌ها علیه ایران و سایر کشور‌ها در بحبوحه شیوع ویروس کرونا شدند.

 

اعضای گروه موسوم به «Renew Europe» در پارلمان اروپا ضمن ابزار نگرانی از تأثیر تحریم‌ها بر مبارزه کشور‌ها با «کووید-۱۹» (بیماری کروناویروس ۲۰۱۹) خواستار تعلیق موقت تحریم‌ها علیه کوبا، ایران، لیبی، سوریه، کره شمالی، ونزوئلا و سایر کشور‌ها شدند.

 

این نامه به ابتکار «خاویر نارت»، عضو گروه «Renew Europe» و عضو کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا تهیه شده و به امضای ۹ عضو دیگر این پارلمان رسیده است.

 

در بخشی از این بیانیه آمده است: «ما از موضع آقای بورل درباره تحریم‌ها در روز سوم آوریل مبنی بر حمایت از درخواست آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد برای برقراری فوری آتش‌بس در جهان حمایت می‌کنیم.»

 

در این بیانیه آمده است: «جوزپ بورل ادعا کرده که تحریم‌های فعلی سازمان ملل-اتحادیه اروپا معافیت‌های لازم برای ارسال تجهیزات پزشکی و غذایی به کشور‌های آسیب‌دیده را فراهم کرده است. با وجود این، گروه‌های امدادی هنوز گزارش می‌دهند برای کمک به مردم آسیب‌دیده طی این بحران سلامت با موانعی مواجه هستند. لازم است اقدامات بیشتری برای برآورده کردن مطالبات و انتظارات سازمان‌های بشردوستانه انجام شوند.»

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «ما تحریم‌ها را ابزار‌های تکمیلی و ضروری برای پیگیری مسائل سیاست خارجی می‌دانیم. با وجود این، معتقدیم که اتحادیه اروپا به منظور جلوگیری از تبعات بیشتر آن در چندین کشور باید به صورت هماهنگ با سازمان ملل متحد و شرکای بین‌المللی‌اش دنبال تعلیق موقت تحریم‌های اقتصادی اعمال‌شده علیه کوبا، ایران، لیبی، سوریه، کره شمالی و ونزوئلا باشد.»

 

نمایندگان پارلمان اروپا از شورای اروپا خواسته‌اند راه‌حلی برای کاهش موثر تحریم‌ها علیه این کشور برای مدت معین پیدا کند.

 

قانونگذاران اروپایی همچنین نوشته‌اند: «ما همچنین از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا جوزپ بورل می‌خواهیم درخواست معاف کردن این کشور‌ها از تحریم‌ها فعلی را با همتای آمریکایی خود مطرح کند.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار