ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم

درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تعلیق تحریم‌ها علیه ایران

گروهی از نمایندگان پارلمان اروپا با ارسال نامه‌ای به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر ضرورت رفع تحریم‌ها علیه ایران و چند کشور دیگر تأکید کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 14
کد خبر: ۴۲۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ گروهی از نمایندگان پارلمان اروپا در نامه‌ای به «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «شارل میشل»، رئیس شورای اروپا خواستار تعلیق تحریم‌ها علیه ایران و سایر کشور‌ها در بحبوحه شیوع ویروس کرونا شدند.

 

اعضای گروه موسوم به «Renew Europe» در پارلمان اروپا ضمن ابزار نگرانی از تأثیر تحریم‌ها بر مبارزه کشور‌ها با «کووید-۱۹» (بیماری کروناویروس ۲۰۱۹) خواستار تعلیق موقت تحریم‌ها علیه کوبا، ایران، لیبی، سوریه، کره شمالی، ونزوئلا و سایر کشور‌ها شدند.

 

این نامه به ابتکار «خاویر نارت»، عضو گروه «Renew Europe» و عضو کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا تهیه شده و به امضای ۹ عضو دیگر این پارلمان رسیده است.

 

در بخشی از این بیانیه آمده است: «ما از موضع آقای بورل درباره تحریم‌ها در روز سوم آوریل مبنی بر حمایت از درخواست آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد برای برقراری فوری آتش‌بس در جهان حمایت می‌کنیم.»

 

در این بیانیه آمده است: «جوزپ بورل ادعا کرده که تحریم‌های فعلی سازمان ملل-اتحادیه اروپا معافیت‌های لازم برای ارسال تجهیزات پزشکی و غذایی به کشور‌های آسیب‌دیده را فراهم کرده است. با وجود این، گروه‌های امدادی هنوز گزارش می‌دهند برای کمک به مردم آسیب‌دیده طی این بحران سلامت با موانعی مواجه هستند. لازم است اقدامات بیشتری برای برآورده کردن مطالبات و انتظارات سازمان‌های بشردوستانه انجام شوند.»

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «ما تحریم‌ها را ابزار‌های تکمیلی و ضروری برای پیگیری مسائل سیاست خارجی می‌دانیم. با وجود این، معتقدیم که اتحادیه اروپا به منظور جلوگیری از تبعات بیشتر آن در چندین کشور باید به صورت هماهنگ با سازمان ملل متحد و شرکای بین‌المللی‌اش دنبال تعلیق موقت تحریم‌های اقتصادی اعمال‌شده علیه کوبا، ایران، لیبی، سوریه، کره شمالی و ونزوئلا باشد.»

 

نمایندگان پارلمان اروپا از شورای اروپا خواسته‌اند راه‌حلی برای کاهش موثر تحریم‌ها علیه این کشور برای مدت معین پیدا کند.

 

قانونگذاران اروپایی همچنین نوشته‌اند: «ما همچنین از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا جوزپ بورل می‌خواهیم درخواست معاف کردن این کشور‌ها از تحریم‌ها فعلی را با همتای آمریکایی خود مطرح کند.»/ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار